Vlorë, kontrolle për respektimin e orarit për muzikën në mjediset e hapura

Drejtoria e Policisë Vendore në Vlorë vijojnë kontrollet në subjekte të ndryshme, përgjatë vijës bregdetare, për respektimin e aktit normativ që ndalon muzikën në mjediset e hapura.

Mbrëmjen e djeshme, Policia e Vlorës ka vijuar kontrollet në lokalet në vijën bregdetare në Vlorë, Sarandë, Ksamil, Himarë, Dhërmi dhe Borsh.

Po ashtu, Policia njoftoi se kontrollet do të vijojnë çdo ditë, për të garantuar respektimin e orarit të përcaktuar për vendosjen e muzikës, në subjektet përgjatë gjithë vijës bregdetare të qarkut Vlorë.

Policia e Vlorës iu bën thirrje subjekteve që zhvillojnë aktivitete me muzikë, në ambiente të hapura, të respektojë oraret e përcaktuara në aktin normativ në fuqi, që të mos përballen me penalitete. /atsh/ KultPlus.com