Muhamet Jakupi: Biblioteka e Qytetit duhet të mbetet vend ku lexohet dhe “ JO “ vend ku organizohen takime

Opinon: Muhamet Jakupi

Vendosja e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në Bibliotekën e Qytetit në Gjilan, nuk ishte mirëpritur nga punëtorët e saj, duke thënë se kanë nevojë për më tepër hapësira të shfrytëzueshme brenda bibliotekës, sepse, sipas tyre është shtuar numri i lexuesve dhe nuk ka hapësirë të mjaftueshme për vendosjen e një drejtorie, ku pas këtij reagimi të punëtorëve,  kanë reaguar edhe partitë politike në Gjilan.

Aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Muhamet Jakupi përmes një statusi në facebook, ka thënë se Biblioteka e Qytetit nuk është vend ku organizohen takime dhe vend ku krijohen politika.

Postimi i plotë:

Është shumë e gërditshme vendosja e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sporte në objektin e Bibliotekës së Qytetit!

Me gjithë respektin, biblioteka duhet të mbetet vend ku lexohet dhe
JO vend ku organizohen takime dhe
JO vend ku krijohen politika.

Reflektoni ose pritni protesta./KultPlus.com