Shënohet 1 vjetori i themelimit të Muzeut të Qytetit në Gjilan

Këtë të premte, më 24 nëntor me fillim nga ora 16:00 , Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore e Gjilanit shënon njëvjetorin e themelimit të Muzeut të Qytetit, shkruan KultPlus.

Stafi drejtues i kësaj Qendre ka vendosur që këtë akt solemn ta shënojë bashkërisht me dhuruesit e eksponateve të Muzeut, të cilët realisht ishin dhe mbeten ndër kontribuuesit më të mëdhenj në themelimin e këtij institucioni për të cilin, edhe një vit pas themelimit, vazhdon të përkujdeset QRTK-ja, meqë ende mungon stafi i Muzeut./ KultPlus.com