Muzeun e qytetit të Mitrovicës tani mund ta shihni edhe virtualisht (VIDEO)

Udhëtimi virtual për të parë eksponatet dhe materialet e ekspozuara në të gjitha sektorët e Muzeut bëhet më i veçantë nën shoqërinë e tingujve të muzikës nga Muharrem Qena, përcjellë KultPlus.

“Digjitalizimi i Muzeut të Mitrovicës/ Mundësimi i shëtitjes virtuale” është projekt i realizuar nga OHVSH-TRUNGU dhe i financuar nga Ministria e Kulturës.

Projekti është realizuar në bashkëpunim të ngushtë me stafin e Muzeut dhe me kompaninë Lapsi 360⁰.

Muzeu i Mitrovicës është i vendosur në ndërtesën e ish-Armatës, aset i trashëgimisë kulturore nën mbrojtje. Për të parë pamjet klikoni KETU. / KultPlus.com