Nënkalimet e metrosë në New York jehojnë nga këngët operistike

Përderisa udhëtare e metrosë në New York janë ta dhënë pas telefonave të tyre të mençur, një grup i vogël këngëtarësh janë duke ndriçuar nënkalimet e metrosë përmes këngëve të tyre operistike.

“Opera Collective” është një grup i përbërë nga rreth 30 këngëtarë të cilët vijnë nga New York. Këta këngëtarë operistikë perfomojnë në një ndër skenat më të pazakonshme, nënkalimet e metrosë në New York, shkruan greatbigstory.com

Çdo javë këtë soprano, alto dhe tenor të talentuar performojnë në metro para udhëtarëve të cilët shfrytëzojnë këtë transport./ KultPlus.com