Ritmet mbi urat e Tiranës përmbyllin Muajin e Muzikës

Qytetarët e Tiranës mbrëmjen e djeshme kanë shijuar një natë vere ndryshe. Në mbylljen e Muajit të Muzikës u ngritën tri skena në Lanë ku artistët performuan këngë dhe qytetarët shijuan ritmet muzikore në një skenë të veçantë.

Artistë, nxënës të Liceut Artistik dhe DJ, performuan mbi tre ura të kryeqytetit, ku ritmeve muzikore dhe performacës së tyre iu bashkuan qindra qytetarë dhe të rinj të kryeqytetit.

Kryeministri Edi Rama uron mirëmëngjes me pamjet e këtij eventi përmbyllës të Muajit të Muzikës.

Ministrja e Kulturës ka organizuar një sërë eventesh për Muajin e Muzikës duke nisur nga sheshi ”Skënderbej” e deri tek urbanët e kryeqytetit muzika ka qenë kryefjala e këtij muaji për jetën kulturore në Tiranë./a.a/