Ka vdekur albanologu Robert Elsie

Në moshën 67 vjeçare ka vdekur albanologu, studiuesi, përkthyesi, Robert Elsie, shkruan KultPlus.

Elsie ishte studiues i letrave shqipe dhe ishte anëtar i Shoqatës së Evropës Juglindore (Südosteuropa-Gesellschaft), anëtar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, si dhe anëtar nderi i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës./ KultPlus.com