Nita Ymeraga në ballë të luftës kundër Covid-19, vetëm dy herë i ka parë prindërit nga distanca

Kosova ashtu sikurse pothuajse e gjithë bota ka kohë që po përballet me virusin Covid-19, shkruan KultPlus

Ky virus ka nxjerru në pah edhe doktoresha dhe infermiere të caktuara të cilat në mënyrë vullnetar po kontribuojnë për luftimin e virusit në fjalë.

Dr, Nita Ymeraga nga Gjakova është njëra nga vullnetaret e cila ka muaj që nuk i ka parë prindërit e saj duke u kujdesur për të sëmurit me Covid-19 në Klinikën Infektive në Prishtinë.