Sonte të “Motrat” vjen ekspozita “Raffle”

Sonte duke filluar nga ora 19:00 në hapësirën ekspozuese “Motrat” vjen ekspozita e dyshesh Nita Zeqiri dhe Ajete Kërqeli, shkruan KultPlus.

17 është një duo bashkëpunimi e përbërë nga Nita Zeqiri dhe Ajete Kërqeli. Ato bëjnë vepra arti vizualisht dhe intelektualisht përfshirëse që eksplorojnë perspektivat sociale dhe psikologjike përmes videove eksperimentale artistike.

Vizë: Një miratim i lëshuar nga një përfaqësues i autorizuar i një vendi dhe i shënuar në një pasaportë, që lejon mbajtësin e pasaportit të hyjë, të udhëtojë ose të banojë në atë vend për një periudhë të caktuar kohe, për qëllime turizmi, arsimi, punësimi etj.
Jap: Jepni (të drejtën, fuqinë, pronën, etj.) formalisht ose ligjërisht. ‘ata do t’ju japin vizën’.
Refuzoj: Refuzoni t’i jepni (diçka të kërkuar ose të dëshiruar) dikujt. ‘kërkesa për vizë u refuzua’
Mundësi: Një mundësi që diçka të ndodhë. ‘Ka pak shanse për të marrë një vizë’?
Shfaqja e ngjarjeve në mungesë të ndonjë qëllimi apo shkaktari të dukshëm. ‘E ka marrë vizën rastësisht’ / KultPlus.com