Artisti që u jep jetë vendeve të braktisura

Arti i rrugëve ka ardhur gjithmonë në formë revolte, herë përmes grafitit, posterave e herë edhe prej instalimeve të ndryshme, shkruan KultPlus.

Kësaj radhe, artisti i njohur portugez, Odeith, i cili në punën e tij është mjaft i suksesshëm, pa dështuar asnjëherë së befasuari publikun e tij, erdhi me një si ”rindërtim”. Vendet e braktisura apo të shkatërruara i shndërroi në art. Në vijim mund të shihen vendet e fotografuara para dhe pas intervenimeve artistike të këtij artisti.

Ai përdor bojë llak për të krijuar iluzione optike jashtëzakonisht të hollësishme 3D që pa dyshim do t’iu bëjnë për vete. / KultPlus.com