Oliver Dragojevic dhe këngët e tij që lanë gjurmë

KultPlus ju sjellë disa këngë të njohur nga Oliver Dragojevic. Hitet e tilla si “Oprosti Mi Pape”, “Magdalena”, “Vjeruj u ljubav” mbesin akoma në mendjen e adhuruseve të muzikës së tij.

Këngëtari i njohur kroat Oliver Dragojevic ka vdekur sot. Ai ka qenë një nga këngëtarët më të njohur në ish- Jugosllavi./ KultPlus.com