Orgesa Zaimi, me ‘Hije’ pretendon fitoren në Festivalin e TVSH-së

Festivali i TVSH-së këtë vit ka ‘nisur’ më ndryshe.

Këngët konkurruese tanimë janë publikuar në Youtube, që publiku të mund ti dëgjojë dhe të vlerësojë ato.

Një prej emrave që këtë vit vjen në Festivalin prestigjioz të fundvitit në TVSH është Orgesa Zaimi.
Një zë i veçantë, Orgesa ka zgjedhur melodinë “Hije” për këtë edicion të këtij viti. Nuk është hera e parë që Orgesa provon për këtë festival.

Me 20,21 dhe 22 dhjetor Festivali i TVSH-së do të mbahet në Shqipëri, ndërsa fituesi automatikisht e përfaqëson Shqipërinë në Eurosong 2019, në Izrael. / KultPlus.com