Rikrijohet parku i dedikuar për kujtimin e të gjitha viktimave të vetëvrasjes

Dita e Tokës është vendosur në datën 22 prill të vitin 1970. Në këtë datë 20 milionë amerikanë morën pjesë në demonstratën mjedisore nga më spektakolaret që u quajt “Dita e Tokës”.

Edhe në Kosovë kjo ditë po shënohet përmes aktiviteteve të ndryshme, kryesisht me mbjellje të fidanëve dhe pastrim të ambientit.

Pikërisht për të shënuar këtë ditë, ndërmarrja publike “Termokos” ka rikrijuar parkun e dedikuar për kujtimin e të gjitha viktimave të vetëvrasjes.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, është shprehur se përmes ndërgjegjësimit për rëndësinë e shëndetit mendor mund të kontribuojmë në parandalimin e vetëvrasjeve dhe ndihmojmë të gjithë ata që kanë nevojë për përkrahje. / KultPlus.com

Në Ditën e Tokës, ndërrmarja publike “Termokos” ka rikrijuar parkun e dedikuar për kujtimin e të gjitha viktimave të…

Posted by Shpend Ahmeti on Thursday, April 22, 2021