Artisti përdor karakteret e filmave të animuar, tregon realitetin e hidhur të shtetit të tij

Artisti Mokhallad Habib, i cili në të njëjtën kohë është edhe farmacist nga Iraku, thotë se dhuna, ndërtesat e shkatërruara dhe tragjedi të ndryshme janë bërë pjesë e jetës së përditshme në rajonin ku jeton.

Për t’i përçuar mesazhet rreth asaj se çka po ndodh në atë pjesë të botës, artisti ka bërë një album të imazheve të tragjedisë së përditshme, të kombinuara me karaktere nga filmat e vizatuar, për ti bërë ato më interesante dhe më prekëse, ka shkruar Bored Panda. / KultPlus.com