“Bonevet” vendos 43 3d-printerë në qytetin e Gjakovës (VIDEO)

Fondacioni “Bonevet” pas përfundimit të fushatës “Bashkojuni luftës” ka vendosur 43 3D printerë të rinj në qytetin e Gjakovës, shkruan KultPlus.

Stafi dhe studentët e përfshirë në këtë fondacion janë të lumtur që kanë arritur ta realizojnë këtë projekt.

“Të dashur mbështetës,

Pas përfundimit të fushatës sonë “BASHKOJUNI LUFTËS”, BONEVET është krenar të njoftojë se e kemi tejkaluar qëllimin, dhe se kemi instaluar dhe kemi vendosur në funksion tashmë të gjithë 43 3D-printerët e rinj të cilët janë duke prodhuar mburoja të fytyrës me fuqi të plotë.

Duke marrë parasysh që kemi mbledhur 65% të shumës së kërkuar vetëm në 24 orë, dhe duke mbajtur parasysh kohën e gjatë të arritjes për 3D-printerët, ne kishim vendosur të porositen pajisjet nga furnizuesi ynë menjëherë pas fillimit të fushatës.

Stafi dhe studentët e BONEVET janë krenarë. Ne jemi mirënjohës për përkrahësit tanë dhe kemi mësuar shumë nga fushata ‘crowdfunding’.

Ne kemi fituar aftësi të reja dhe jemi më të fortë dhe presim sfida dhe mundësi të reja.

Faleminderit,
Ekipi BONEVET”, thuhet në njoftimin e tyre. /KultPlus.com