Publikohet programi i plotë i Panairit të Librit në Prizren

Edicioni i 14-të i Panairit të Librit në Prizren do të filloj më 27 korrik dhe do të vazhdojë deri më 31 korrik. Në mesin e ngjarjeve në Panair janë edhe diskutimet e mbrëmjet letrare.

Orari i plotë i ngjarjeve në Panair pritet të jetë si vijon:

Më 27 korrik të mërkurën të ftuar për diskutim janë Selajdin Krasniqi (shkrimtar) dhe Astrit Hykaj (shkrimtar dhe përkthyes).

Më 28 korrik, të ftuar janë Ismet Azizi (studiues) dhe Vlora Rexhaj Morina (shkrimtare).

Të shtunën më 29 korrik, Adem Gashi dhe Nexhmedin Spahiu do të jenë mysafir të Panairit për të vazhduar ditën tjetër më 30 korrik me Shkëlzen Gashin e Ismet Krasniqin.

Dita e fundit e Panairit të Librit mbyllet me Fahri Musliun (gazetar, përkthyes) dhe Fatmir Menekshe (artist).

Realizues të programit letrar janë Osman Gornaci dhe Ditar Kabashi. /Express/ KultPlus.com