Skulptori që krijon art nga plehrat (FOTO)

Ato që shumica e njerëzve i sheh si plehëra apo mbetje makine për skulptorin Ptolemy Elrington janë lënda e parë për veprat e tij të artit.

Ai ka mbledhur më shumë se 5000 pjesë të tilla, për t’i shndërruar ato më vonë në krijime artistike që kapin vlerën 5000 paundë, transmeton KultPlus.

Ndër të preferuarat e tij janë një xhaguar dhe një kotele.