Se kupton ti të jesh tjetra (VIDEO)

Përmes zërit të Rosela Gjylbegut çdo këngë ka pasur një jehonë tek publiku, i cili atë e ka njohur veçmas përmes interpretimeve të mrekullueshme e plot emocion në festivale të ndryshme shqiptare, shkruan KultPlus.

Sot ju sjellim një kënge të Festovalit “Kënga Magjike 2008”, atje ku Rosela Gjylbegu interpretoi këngën “Tjetra”, me tekst nga Pandi Laço, kompozimi Darko Dimitrov. Me këtë këngë ajo edhe fitoi “Çmimin Çesk Zadeja”.

Ti nuk e di jo
te ndihesh tjetra
mëkatare përfolur t’jesh
me një perde dyshimi mbuluar ti ngado , ngado.

Se kupton ti te jesh tjetra si nga djalli largohen pa fjalë
e pa denjë e pa vlerë braktisesh pa faj

Nga vështrimet e tyre ti stepesh
dhe hije jetën jeton e me kot ti besimin të kthehet e kërkon
dhe kafshon

Se kupton ti të jesh tjetra si nga djalli largohen pa fjalë
e pa denjë e pa vlerë braktisesh pa
faj.

Ref.
Nënshtrohem, marrosem
e me djeg prapë
flaka jote
Verbohem, vetmohem
ma kthe ti prapë kthema jetën jetën time.

Ti nuk e di jo
te ndihesh tjetra
mëkatare përfolur të jesh
me një perde dyshimi mbuluar ti ngado , ngado.

Se kupton ti te jesh tjetra si nga djalli largohen pa fjalë
e pa denjë, e pa vlerë braktisesh pa faj

Te jem e vetmja dhe vetëm unë
te prehem si asnjëherë te tii

Ref.
Nënshtrohem, marrosem
e me djeg prapë
flaka jote
Verbohem, vetmohem
ma kthe ti prapë jetën time.
Kthema jetën time nanannooann

Nënshtrohem marrosem
e me djeg prapë flaka jote
Verbohem, vetmohem
ma kthe ti prapë jetën time
Verbohem, vetmohem
ma kthe ti prape
kthema jetën time
kthema jetën, jetën timeee