Rrugët plot ngjyra të Europës

Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjyra.

Mund t’i zbuloni edhe ju duke udhëtuar, transmeton Klan Kosova.

Colmar, Francë

Colmar

Happy Rizzi Haus in Braunschweig, Gjermani

Happy Rizzi Haus

La Muralla Roja, Spanjë

Burano, Itali

Burano
Gamla Stan

Stortorget in Stockholm, Suedi

Nyhavn

Nyhavn, Kopenhagë

Poznań

Main Square of Poznań, Poloni

Vernazza

Vernazza, Italy