Sandler arrin rekord me paraqitje në filmin “Hustle”

Adam Sandler nënshkroi marrëveshje prej 350 milionë dollarëve me Netflix, për paraqitje në filmin e ri “Hustle”. Dhe tani ky aktor arriti rekord me të.

Sandler me personazhin e tij në “Hustle” ku luan rolin e një kërkuesi të talentëve të rinj në basketboll, po çmohet më së larti deri më tani në karrierën e tij filmike.

Filmat tjetë të Netfliks, ku ai u paraqit me role, si “The Rediculous 6”, dhe “Murder Mystery”, nuk kanë marrë kritika pozitive.

Regjinë e filmit “Hustle” e ka bërë Jeremiah Zagar.

Veç Sandler, në film me role paraqiten edhe aktorët: Queen Latifah, Ben Foster, Juancho Hernangomez dhe Robert Duvall.

Më gjerësisht rreth ngjarjes në të, Sandler luan rolin e Stanley, i cili kërkon yje të rinj të basketbollit. Ai shkon jashtë vendit për të kërkuar një yll të ri.

Stanley është ish basketbollist, që bëhet kërues i tyre për ekipin Filadelfia 76.

Ai lodhet duke kërkuar në rrugë lojtarë të gjeneratës së re në basketboll, dhe më në fund, pronari i ekipit, Robert Duvall, i ofron pozitën e asistenit të trajnerit. Por kur ekipi i kthehet birit të menaxherit të tij, Ben Foster, atëherë Stanley kthehet sërish në rrugë, por premton se do të gjej një talent për ekipin e tyre.

Dhe ai gjen Bo Kruz-in, me rolin e të cilit paraqitet basketbollisti profesionist spanjoll Juancho Hernangomez.

Stanley e di se ka gjetur një yll të ri basketbolli.

Filmi “Hustle” u lansua në kinema në mënyrë të limituar me 3 qershor 2022. E më pas me 8 qershor u lansua edhe në Netflix./21 Media/ KultPlus.com