Hartohet projekti për restaurimin e banesës së Selman Tollës

Instituti i Monumenteve të Kulturës ka hartuar projektin për: “Restaurimin e banesës së Selman Tollës”, Fushë – Lurë, Dibër, shkruan KultPlus.

Projekti i miratuar në Këshillin Kombëtar të Restaurimeve parashikon ndërhyrje konsoliduese – restauruese në objekt.

Instituti i Monumenteve të Kulturës mirëpret çdo bashkëpunim dhe mbështetje që kontribuon në ruajtjen e trashëgimisë sonë kulturore./ KultPlus.com