Hapet thirrja për aplikim në Seminarin XL  Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Është hapur thirrja për aplikim në Seminarin XL  Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, përcjell KultPlus.

Seminari XL Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare do t’i zhvillojë punimet nga 15 – 26 gusht 2022.

Aplikimet  për pjesëmarrje me punime ose për ndjekjen e kurseve të shqipes (për studentët e huaj) do të mund të dërgohen deri më 17 qershor 2022.

Klikoni KËTU për të lexuar të dhënat për edicionin e sivjetmë të seminarit./ KultPlus.com