Diskutimi i gjashtë i Ministrisë së Kulturës do të fokusohet në fushën e librit

Ministria e Kulturës po vazhdon serinë e diskutimeve të hapura mbi kulturën, përmes bashkëbisedimit në mes të Ministrit Hajrulla Çeku dhe komuniteteve artistike.

“Këto takime kanë për qëllim adresimin e sfidave të përbashkëta dhe fuqizimin e rolit të komuniteteve në zhvillimin e politikave”, thuhet në njoftimin e MKRS-së.

Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, vazhdon të jetë pjesë e të gjitha diskutimeve për fushën e kulturës.

Pas fushës së teatrit, diskutimi i gjashtë do të fokusohet në fushën e librit dhe mbahet më 14 janar ora 16:00 në Kino Armatë. /KultPlus.com