“Tregtari i Venedikut” hap sezonin e ri artistik në teatrin e Korçës

Teatri “Andon Z. Çajupi” në Korçë, hapi sezonin e ri artistik 2022 me shfaqjen “Tregtari i Venedikut”, një nga kryeveprat e William Shakespeare.

Interpretimi i mrekullueshëm i trupës së aktorëve nën regjinë e Qendrim Rianit e solli këtë shfaqje botërore në skenën e teatrit me shumë mjeshtëri.

Ajo çfarë e bën të veçantë kastin e aktorëve të kësaj shfaqjeje është pjesëmarrja nga të gjitha trevat shqipfolëse, si nga Maqedonia e Veriut por edhe nga Kosova bashkë me të rinjtë korçarë.

Bashkia Korçë publikoi foto nga kjo shfaqje që mblodhi të dielën në Teatrin e Korçës, qytetarë dhe artdashës të shumtë, të cilët e mirëpritën dhe e ndoqën me shumë interes dhe duartrokitje interpretimin e aktorëve. / KultPlus.com