“Shabani dhe Hatixhja”, filmi më i ri i Visar Morinës, vlerësohet  me çmimin  “Baumi Script Development 2022”

Regjisori kosovar Visar Morina ka fituar çmimin për skenarin e filmit “Shabani dhe Hatixhja ”, i cilii në skenarin e këtij filmi është duke punuar bashkë me Doruntina Bashën, shkruan KultPlus.

Ky çmim “Baumi Script Development 2022” kapë vlerën prej 21 mijë dollarëve, dhe flet për një familje rurale, e cila pasi që kishte humbur fermën ishte detyruar të shpërngulet në qytet.

Në këtë garë janë shpërblyer edhe dy projekte të tjera filmike dhe për këtë sukës tashmë ka raportuar hollywoodreporter./ KultPlus.com