Dy aktorët e mëdhenj shqiptarë

Në këtë fotografi shihen dy aktorët e mëdhenj shqiptarë: Abdurrahman Shala e Shani Pallaska, të dy të njohur për shumë role në teatër e në film, shkruan KultPlus.

Abdurrahman Shala ka qenë pothuajse figura kryesore e filmave të realizuar në kohën e ish Jugosllavisë, sikurse që Shani Pallaska vlerësohet për rolet e shumta në teatër, ku kontributi i tyre vlerësohet të jetë i madh për teatrin dhe kinematografinë shqiptare./KultPlus.com