Fahrije Hoti – model i një gruaje të suksesshme

Organizata jo-qeveritare She Inspires Me, e cila merret me promovimin e punëve të grave nëpër botë, ka organizuar natën e filmit bashkë me gra të suksesshme nga komuniteti i biznesit të sektorit publik dhe atij privat, shkruan KultPlus.

Përmes një postimi në llogarinë zyratre “Facebook”, She Inspires Me ka bërë të ditur se kanë shikuar filmin e “Zgjoit”, si një përzgjedhje e dedikuar për historinë dhe rrugëtimin e Fahrije Hotit drejt përballjes me një mentalitet tradicional.

Gjithashtu, aty u treguan edhe sfidat që rrodhën nga menaxhimi i një biznesi, duke synuar mbijetesën dhe përfshirjen e grave të Krushës së Madhe.

“Kjo ngjarje me karakter artistik”, e përshkruan She Inspires Me filmin, duke uruar regjisoren Blerta Bashollin dhe protagonisten Yllka Gashi.

“Zgjoi” po vazhdon të shfaqet nëpër kinema të Kosovës, derisa ka shënuar një rekord prej 20 mijë shitjeve në Cineplex Kosova. /KultPlus.com