Filluan xhirimet për filmin “Shelgu” me regji të Milcho Mancevski

Sot filloi xhirimet në Shqipëri filmi artistik me titull “Shelgu” me regji nga regjisori i mirënjohur Milcho Mancevski.

Ky film u financua në Ballkan Film Market nga Qendra Kombëtarë e Kinematografisë, në kategorinë ‘Minority Co-Production’. Projekti është një bashkëprodhim midis shtëpisë kinematografisë shqiptare “Tirana Film Institute” me producent Agron Domin dhe kompanisë maqedonase “Banana film”. Në këtë film marrim pjesë aktorët maqedonas Sara Klimoska dhe Nikola Risteski si dhe aktori shqiptar Adem Karaga.
Stafi shqiptar: Agron Domi, Florenc Papas, Astrit Bica, Myzafer Rrapa, Bledin Stasa, Erjona Daka, Luan Shkodra, Plutor Toska, Blerta Hyskja, Orinda Lyto. Xhirimet po kryhen në Qafë Thanë në kodrat e fshatit Rajce Maraj./ KultPlus.com