‘Shi bie në Tiranë, nga malli ynë edhe qielli qaj’ (VIDEO)

Fitnete Tuda, një emër i dashur për muzikën shqipe, ndër vite ka sjellë këngë që këndohen edhe sot e dëgjohen me ëndje, duke reflektuar gjithmonë për jetën, dashurinë, të kaluarën.

Një prej këngëve më të dashura padyshim mbetet “Shi bie në Tiranë”.

Sot, KultPlus ua risjell tekstin dhe videon e kësaj kënge:

Shi bie në Tiranë
nga malli ynë
edhe qielli qan
je i dehur nga pija
apo nga dashuria
ti ec…
por këmbët nuk të mbajnë
je i dehur nga pija
apo nga dashuria
ti ec…
por këmbët nuk të mbajnë

Shi bie në Tiranë
si nën ombrellë
ti strukesh nën një palmë
gjysma ime treti
rrugëve të këtij qyteti
shi bie në Tiranë
gjysma ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti
shi bie në Tiranë

Sa shumë u endëm e s’ikëm
sa shumë u lagëm e s’ikëm
harruam ditët dhe vitet
a është kjo dashuri?

Shi bie në Tiranë
dhe shpirti ynë
fluturon mbi dajt
vetja ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti
Shi bie në Tiranë
zemra ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti
Shi bie në Tiranë

Shi bie në Tiranë
nga malli ynë
edhe qielli qan
zemra ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti
Shi bie në Tiranë
kënga ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti
Shi bie në Tiranë
Shi bie në Tiranë
Shi bie në Tiranë
Shi bie në Tiranë…/KultPlus.com