Shkëmbi lundrues, vepra unike e artistit francez (VIDEO)

Një artist nga Franca ka krijuar një varkë e cila të jep bindjen se po sheh një shkëmb lundrues në mes të detit.

Julien Berthier, 46-vjeçar, nga qyteti i Parisit, përdori kryesisht stiropor dhe rrëshirë epoksi, kështu arriti që një varkë të vjetër ta transformojë në atë që duket si një shkëmb që u largua nga bregdeti rreth Marsejës, Francë, përcjell KultPlus.

Pamjet e publikuara tregojnë varkën e njohur si ‘L’invisible’, ose “E padukshmja”, teksa po lundronte në Detin Mesdhe.

Julien Berthier është i njohur për krijimet e tij të çuditshme, ai në vitin 2010 krijoi një varkë që dukej sikur po fundosej, edhe pse ajo ishte një anije plotësisht funksionale; varka në ujë dukej gjysmë e fundosur. / KultPlus.com

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2021/09/22/5052681695839866315/636x382_MP4_5052681695839866315.mp4?fbclid=IwAR3LxhE3gBouoOPA7hy8ozVacl0cEX1UVOJxOxh4hGkyEkHoujv4gLmoLro