Niset në errësirë për në shkollë, mesuesja që me elektrik dore bën dy orë rrugë për të shkuar te nxënësit (VIDEO)

Shqipe Imeri punon si mësuese prej 15 vitesh në Mat dhe aktualisht jep mësim në fshatin Dars.Prej 5 vitesh ajo e bën rrugën nga fshati Fshat ku banon, në këmbë pasi nuk ka asnjë mjet transporti dhe është e detyruar të dalë që me natë me elektrik  për te shkuar në punë.

Ajo detyrohet të niset për në punë atëherë kur ende nuk zbardhë dita,në mënyrë që të arrijë me kohë në shkollë. /top channel