Shqiptarët në Shkupin e vitit 1951 (FOTO)

Fotografitë e bukura nga Shkupi i vitit 1951 tregojnë realitetin e mirë shqiptar atje.

Shkupi ndër vite është tronditur nga plot ngjarje makabre por gjithmonë shqiptarët atje kanë gjetur prehje dhe bashkëjetesë.

Në këto fotografi të sjella nga Albanian Historical Society shihen shqiptarët në tregjet e Shkupit por edhe duke jetuar jetën në qytetin e bukur.

Shqiptarët sot përbëjnë rreth 33-35% të popullatës së Shkupit. / KultPlus.com