Shkencëtarja shqiptare fiton Çmimin Ndërkombëtar në Neuroshkencë

Shqiptarja Esi Domi, që punon në një nga institutet kërkimore prestigjioze në Suedi, ka marrë Çmimin Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë, çmim ky që jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj.

Esi është me prejardhje nga Elbasani, dhe është doktorante në Linköping University Hospital të Suedisë./KultPlus.com