Shtatorja e Hasan Prishtinës vendoset në Vushtrri

Shtatorja e veprimtarit dhe patriotit të shquar Hasan Prishtina, është vendosur sot në sheshin që do të mbaj emrin e tij në Vushtrri.

Ndonëse punimet ende po vazhdojnë në përfundimin e këtij sheshi, ajo është vendosur para pak orësh në vendin në të cilin edhe do të qëndroj përgjithmonë për të kujtuar një figurë të shquar historike që vie nga Vushtrria, si Hasan Prishtina./ VushtrriaOnline/ KultPlus.com