Koloneli Gabi Siboni viziton Kosovën, ligjëron për sigurinë kombëtare të Izraelit

Profesori dhe koloneli Gabi Siboni së fundmi ka vizituar Kosovën, me ç’rast ka ligjëruar në lidhje me sigurinë kombëtare të Izraelit dhe ofruar këshillime gjithëpërfshirëse të sigurisë në lidhje me zbatimin e zgjidhjeve dhe shërbimeve për qeverinë dhe sektorët e biznesit, në institucionin e arsimit të lartë, UBT, përcjellë KultPlus.

Siboni, i njohur për sjelljen e qasjeve të larmishme të sigurisë, bazohet në përvojën e viteve të konsulencës, në organizatat e sigurisë dhe sektorin privat të Izraelit.

Kolonel Siboni ishte i ftuar nga UBT dhe është partner i kompanisë kosovare izraelite ‘kidic.net’. / KultPlus.com