Shumë shpejtë vjen “ArsKosova Garat e Muzicienteve të Rinj për vitin 2020”

ArsKosova Garat e Muzicienteve të Rinj për vitin 2020 do të vij shumë shpejtë dhe të gjithë ata që duan të jenë pjesë e garës duhet të fillojnë me aplikime, shkruan KultPlus.com

Kjo ngjarje do të mbahet në muajin Qershor, njofton muzicientja e njohur kosovare, Sihana Badivuku.

“Kemi kënaqësinë që të gjithë artisteve të rijnë të muzikës të ju tregojmë lajmin që ArsKosova Garat e Muzicienteve të Rinj për vitin 2020 do të vijnë shumë shpejtë në Qershor. Lajmërojini miqtë tuaj dhe të gjithë ata që duan të jene pjese e garave për këtë vit dhe te testojnë aftësitë e tyre”.