Simon Berger, artisti zviceran që bën art me çekiç (FOTO)

Artisti zviceran, Simon Berger tashmë është bërë i famshëm me artin e tij tejet të veçantë që manifestohet me goditjen e xhamit me çekiç, përmes të cilit rezultatet që dalin janë të jashtëzakonshme, shkruan KultPlus.

Ai përmes çekiçit godet xhamin dhe kështu realizon portrete të ndryshme.

Në një intervistë të realizuar për mediet zvicerane, Berger ka treguar se së pari ai e krijonte veprën të cilën më pas për ta kompletuar e thyente dhe e kthente në një tjetër vepër tashmë të finalizuar.

Ndërkaq, Berger kishte treguar poashtu se së pari kishte punuar me dru e më pas edhe në xham.

Më poshtë, KultPlus ju sjell disa nga realizimet e tij. / KultPlus.com