Ndërron jetë Fatmir Bajraktari, kryetari i korit ‘Siparantum’

Bëhet e ditur se ka ndërruar jetë Fatmir Bajraktari, i cili ishte kryetar i korit ‘Siparantum’, shkruan KultPlus.

Lajmi është bërë i ditur në faqen zyrtare të Korit në rrjetin social Facebook.

“Falemnderit për momentet e bukura, buzëqeshjen dhe pozitivitetin që na e dhurove kryetar”, thuhet në positm. / KultPlus.com