Skulptura surreale të fshehura në një xhungël të Meksikës

Duke ecur në mes të strukturave të betonit në pyllin e “La Huasteca”, ekziston ndjenja që kemi hyrë në një pikturë – një botë me objekte të mrekullueshme që largon mendjen nga problemet e përditshme.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, karakteristikat e këtyre ndërtimeve zbukurojnë xhunglën edhe më shumë.

E njohur edhe si Las Pozas, një lidhje e objekteve, skulpturave dhe shtigjeve të ndërthurura nga përrenj natyrorë dhe ujëvara – ajo shtrihet në më shumë se 20 hektarë xhungël tropikale.

Krijimi thuhet të jetë i Edward James, një poet dhe filantropist britanik – përfshirë dhe i Salvador Dali dhe Rene Magritte. / KultPlus.com