Si duken në realitet personazhet e preferuar të filmave vizatimorë (FOTO)

Jemi rritur duke kaluar orë të tëra me Tomi dhe Xherrin, derrkucin Pepa, Spongebob e shumë të tjerë.

Duke pëqyer këto personazhe, me siguri shumë prej nesh ka imagjinuar si mund të duken në të vërtetë.
Bright Side ka zgjedhur disa prej personazheve dhe ka ilustruar si mund të shfaqeshin para nesh. Me siguri do donim t’i përkëdhelnim dhe të luanim me ta./ KultPlus.com