Thirrje për audicion, produksioni gjerman kërkon një vajzë shqiptare për filmin “The Fine Line”

Nëse e keni menduar veten si pjesë e botës kinematografike, ekziston një mundësi e mirë për ta provuar.

Regjisori Tuna Kaplan është në kërkim të një vajzë shqiptare të moshës 13-15 vjeç për një rol, kundrejt shpërblimit financiar, në filmin artistik “The Fine Line”, një produksion gjerman.

Personazhi në fjalë përfaqëson një vajzë të re, të zhdërvjellët, me një ndjeshmëri të heshtur ndaj çka e rrethon dhe me një pasion të madh për muzikën.

Nëse e gjeni veten në petkun e kësaj vajze ju mund të na dërgoni materialet e mëposhtëm nëpërmjet wetransfer* në këtë adresë emaili: [email protected]

– Foto portret, përballe dhe profile. Foto në total. (vetëm një fotografi në secilin nga pozicionet e përmendura)

– Një video-prezantim me cilësi të qartë të imazhit (plan portret) që përmban:

a) emrin mbiemrin, moshën, qytetin nga vini.

b) një prezantim të shkurtër të pasioneve tuaja.

c) një situatë imagjinare që tregon se si e shihni veten tuaj nëse do të emigronit dhe jetonit në Gjermani bashkë me familjen. Nëse keni një përvojë të ngjashme reale, akoma edhe më mirë.

Video duhet të jetë maksimumi 5 min. Preferohet të realizohet në gjuhën gjermane ose angleze por nëse kjo është e pamundur, do të pranohen edhe video në gjuhën shqipe.

Çdo vajzë e re shqiptare, kudo ku ajo jeton, nëse e sheh veten tek karakteristikat e sipërpërmendura dhe kërkon të realizoj një pasion, mund të aplikojë dhe do të kontaktohet menjëherë.

*https://wetransfer.com/ / KultPlus.com