Kjo muzikë perlë nga vëllezërit Gërvalla (VIDEO)

Sot janë bërë 37 vjet nga vdekja e Jusuf e Bardhosh Gërvallës.

Jusufi e Bardhoshi së bashku edhe me shokun e tyre Kadri Zekën kanë qenë veprimtarë të pandalur për lirinë dhe të drejtat e shqiptarëve.

Ata janë vrarë në një atentat në Untergrupenbach të Gjermanisë më 17 janar të vitit 1982, njofton Klan Kosova.

Por veprat e tyre patriotike dhe kulturore nuk do të shuhen kurrë.

Janë tekstet e këngëve të vëllezërve Gërvalla që gjithmonë do të jenë pjesë e historisë së tyre të lavdishme.

P.S. Shkrimi fillimisht është publikuar më 2017, në përvjetorin e 36 të rënies së vëllezërve Gërvalla.