“Bota nuk e sheh këtë pjesë të Afganistanit” (VIDEO)

Fatimah Hossaini është një fotografe mode në Afganistan. Ajo bën fotografi që tejkalojnë kufijtë dhe normat kulturore në vend.

Ajo thotë se dëshiron ta përdorë punën e saj për të ndihmuar gratë të shihen, transmeton KultPlus.

Afganistani është një shoqëri konservatore dhe Fatimah thotë se ajo dëshiron të vazhdojë të jetojë dhe të punojë në vendin e saj.

Video nga Gabriela Pomeroy