“Le t’i veshim vajzat me vetëbesim”

Nga Anisa Ruseti

Nuk jam mjaftueshëm e guximshme, me eksperiencë, e re, e zgjuar, e shkathët, mjaftueshëm, mjaftueshëm…!

Sot lë pas 39 vite e po njësoj mundohem të hedh pas shpine dhe gjithë “jo mjaftueshëm…” në jetën time.

Për veten, e mbi të gjitha për vajzën time dhe çdo vajzë që duhet ta pajisim me vetësigurinë se çdo difekt i saji është njëkohësisht perfekt, unik e i domosdoshëm për progresin e shoqërisë.

Le t’i veshim vajzat me vetëbesim! / KultPlus.com

*Shënim: Ky tekst është botuar më 17 nëntor 2020.