Faruk Begolli dhe bashkëshortja e tij Zoja Gjokoviq, në revistën e atëhershme Bazar

Aktori i njohur Faruk Begolli shihet në ballinën e revistës së atëhershme serbe “Bazar”, bashkë me bashkëshorten e tij Zoja Gjokoviq, balerinë profesioniste e Teatrit Popullor të Beogradit, shkruan KultPlus.

Faruku dhe Zoja ishin të martuar për 17 vjet, por Zoja, edhe përkundër divorcit, deri në frymën e fundit e ka mbajtur mbiemrin Begolli, ne emër të dashurisë që kishte për Begollin. Në këtë foto në ballinën e Bazar, ata shihen të kenë qenë mjaftë të lumtur përkrah njëri tjetrit. /KultPlus.com