‘Jam mësimdhënëse, 7 marsin do ta festoj kur të kemi rezultate të mira në testin PISA’

Nesër shënohet Dita e Mësuesit dhe emocionet në lidhje me këtë festë tashmë shihen te mësuesit, nxënësit, por edhe te familjet që brenda tyre kanë mësues, shkruan KultPlus.

Por një mësimdhënëse e matematikës nga Komuna e Ferizajt ka vendosë mos të festojë këtë festë, pikërisht për suksesin e dobët të nxënëseve kosovarë të treguar në testin PISA.

Nxënësit kosovarë të cilët janë vlerësuar në këtë test kanë dalë më një test shumë të dobët, dhe Zoja Lohaj Konjufca, duke iu referuar këtij testi, ka vendosë mos ta festojë këtë festë.

‘Jam mësimdhënëse, 7 marsin do ta festoj kur të kemi rezultate të mira në testin PISA’, ka deklaruar ajo. /KultPlus.com