Brazilianët bëjnë historinë në ‘America’s got talent’, shumë komentues kanë shkruar se nuk kanë shpëtuar pa qarë (VIDEO)

Një grup akrobatësh brazilian, të quajtur me emrin “Zurcaroh”, ka mrekulluar jo vetëm jurinë e America’s got talent, që po mbahet së fundi në SHBA, por edhe audiencën e pranishme, por tashmë edhe shikuesit, pasi që video e kësaj performance për pak ditë është parë më shumë se 2 milionë herë, shkruan KultPlus.

Ata pas performancës së tyre që përfshinë edhe shumë fëmijë, kanë fituar “Golden Buzzer”, performancë kjo që ka shtangur të gjithë.

Ata kanë bërë të ditur se janë akrobat amatorë dhe angazhojnë edhe fëmijë të cilët i shohin të aftë për akrobate të tilla. KultPlus ju sjellë këtë video emocionuese, ku shumë komentues kanë shkruar se nuk kanë shpëtuar pa qarë./KultPlus.com