Abigeila Voshtina emërohet Drejtoreshë e Përgjithshme e TKOBAP

22 Qershor, 2022 - 10:20 pm

Këshilli i Ministrave emëroi sot Abigeila Voshtinën, në detyrën e drejtoreshës së përgjithshme të Teatrit Kombëtar të Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Në mbledhjen e sotme, Këshilli i Ministrave miratoi lirimin nga kjo detyrë të drejtoreshës aktuale të TKOBAP, Zana Çela, të cilën e mbante që nga gushti i vitit 2016.

Po ashtu me një tjetër vendim, Këshilli i Ministrave liroi nga detyra Elvis Koçin, drejtor i përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave.

Në vend të tij u emërua Iris Ago, e cila prej muajit dhjetor 2021 mbante pozicionin e Këshilltares në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë./atsh/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme