Anulohet konkursi për drejtor të Teatrit Kombëtar të Kosovës

12 Maj, 2021 - 3:24 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar konkursin për drejtor të përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës, njofton KultPlus.

Në nëntor të vitit të kaluar në këtë pozitë ishte zgjedhur Naser Shatrolli, ndërsa të premten e kaluar u shkarkua nga pozita të cilën e mbajti për disa muaj.

Vendimi për anulim të konkursit, sipas njoftimit të MKRS-së të mërkurën, është marrë pas vendimit të Komisionit për Shqyrtimin e Ankesave për Nëpunësit e Shërbimit Publik.

“Bazuar në vendimin e Komisionit për Shqyrtimin e Ankesave për Nëpunësit e Shërbimit Publik, Nr. 01/2021 të datës 11.05.2021, me Nr. Protokolli 1464/2021, të datës 11.05.2021, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, bën njoftimin për anulimin e konkursit të shpallur më datë 26.11.2020, për pozitën drejtor i përgjithshëm i Teatrit Kombëtar të Kosovës”, thuhet në njoftimin e MKRS-së.

Kujtojmë që TKK tashmë është bërë  me Këshill të ri Drejtues.

Armend Smajli, Ben Apolloni, Gresa Pallaska, Rebeka Qena, Shkurte Aliu, Visare Aliu dhe Brikena Mulliqi – si përfaqësuese e MKRS-së – janë shtatë anëtarët e emëruar prej ministrit Hajrulla Çeku. / KultPlus.com

Të ngjajshme