Artistët pezullojnë grevën, nga 1 nëntori do t’i marrin pagat me rritje

Gili Hoxhaj Pas propozimit të ministrit Gashi sot është miratuar Rregullorja për gradimin dhe pagat e krijuesve dhe performuesve të kulturës, si dhe punonjësve profesional të trashëgimisë kulturore. Përmes këtij akti do të rritet paga në vlerë prej 50% për këto kategori dhe do të përmbyllet procesi i punës së përbashkët i të gjithë aktorëve … Vazhdoni me leximin e Artistët pezullojnë grevën, nga 1 nëntori do t’i marrin pagat me rritje